Nyírád Motorsport Centrum

Nyírád Motorsport Centrum

RallyCrossRx.hu

RallyCrossRx.hu

RallyCrossRX.hu

RallyCrossRX.hu

Nyírád Motorsport Centrum

Nyírád Motorsport Centrum

RabocsiRing

RabocsiRing

FIA WRX

FIA WRX

Egyéb
Hétfőn is lesz rallycross!

Aki nem tud Pünkösdig várni, hogy Máriapócson újra versenyt nézhessen, annak irány Budapest, hiszen a Nagy Futamon végre ott lesz a rallycross csúcsa is. A Forma-1-es és a DTM versenyautók mellett Kiss Pál Tomi is megmutatja mi a dörgés, és megjáratja a Peugeot 208 WRX-et az Andrássy úton. Bizony lesz majd ámuldozás, mert a 600 lóerős összkerékhajtású 208-as egy gyorsulási versenyben alaposan megszorongatná Bottas és Ricciardo F1-es autóját, a DTM-es fiúk 500 lóerős autói pedig bottal üthetnék a nyomát 🙂 Ráadásul a Peugeot még ugratni is tud, valamint a murván is egészen jól boldogul.

A Supercar mellett a Super 1600 is megmutatja magát a Nagy Futamon, Szabó Krisztián is megy egy kört a pályán a Skodával. Illetve nem is egyet, mert a délelőtti és a délutáni programban is szerepel a rallycross bemutató. A program itt olvasható, de a részletes időrend alapján 10:50-kor és 15:10-kor lehet számítani az RX bemutatóra. Vasárnap statikus bemutató is lesz a Városháza Parkban felépített paddockban, de talán nem kell mondanunk, hogy az igazi élmény az, amikor ezek a kocsik mozognak és hallani a hangjukat. Az útvonal új lesz, ezúttal nem a rakparton, hanem a Károly körút – Andrássy út – Opera – Oktogon útvonalon száguldanak majd az autók.

Kiss Pál Tominak sűrű napja lesz hétfőn, mert a tervek szerint egy formaautóba is beül majd, a Formula V8 3.5 bemutatón is ő vezeti majd az egyik kocsit, sőt a Nascar autók közül is megkapja az egyiket. Mindenképpen megkérdezzük majd az élményeiről, de meg lennénk lepve, ha nem a Peugeot-val élvezné legjobban a belvárosi száguldást.

 

Related Posts