Nyírád Motorsport Centrum

Nyírád Motorsport Centrum

RallyCrossRx.hu

RallyCrossRx.hu

RallyCrossRX.hu

RallyCrossRX.hu

Nyírád Motorsport Centrum

Nyírád Motorsport Centrum

RabocsiRing

RabocsiRing

FIA WRX

FIA WRX

Hírek
30 autóval kezd a Super-1600 Eb

Nem lesz könnyű dolga Szabó Krisztiánnak. A Rallycross Eb Super-1600-as kategóriájában Portugáliában Montalegrében kezdődik az idei szezon, és a nevezési listán 30 autó szerepel.

Rögtön két magyarral is meg kell küzdenie, ráadásul az egyik csapattárs, hiszen Marton Gergő is egy Volland Racinges Fabiával indul. Harmadik csapattársuk a lett Artis Baumanis, őt is nehéz lesz legyőzni. Harmadik magyarként Szíjj Zsolt is leadta nevezését, de az autó oszlopban még nem szerepel típus, utánajárunk mivel indul majd JOLLY.

Ulrik Linnemann saját csapatal versenyez, ő egy Peugeot 208-assal próbál visszavágni, de erős lesz a Set Promotion triója is, a finn Jussi-Petteri Leppihalme már nyert futamot, az orosz Shigaboutdinov is gyors, a harmadik versenyző pedig egy lett pilóta.

 

Entry list (EuroRX)_Montalegre (PRT)

 

A 22 fős Vb mezőnyben a 18 állandó induló mellett Münnich, és Kaczmarski már Barcelonában is ott volt, de az ERX mezőnyben. Demoustier Spanyolországban debütált a WRX-ben, ha finomak vagyunk, úgy fogalmazunk, hogy felejthető teljesítményt nyújtott. Ők most kiegészülnek egy hazai pilótával Joaquim Santosszal.

 

 

Az állandó indulók közt természetesen ott lesz Lukács “Csucsu” Kornél, a barcelonai pontszerzés után a célja az újabb pontgyűjtés, és az elődöntőbe jutás.

 

Entry list (WorldRX)_Montalegre (PRT)

Related Posts