Nyírád Motorsport Centrum

Nyírád Motorsport Centrum

RallyCrossRx.hu

RallyCrossRx.hu

RallyCrossRX.hu

RallyCrossRX.hu

Nyírád Motorsport Centrum

Nyírád Motorsport Centrum

RabocsiRing

RabocsiRing

FIA WRX

FIA WRX

Hírek
Vass Zoli : Célkeresztben a greinbachi döntő

Az előttünk álló hétvégén, az osztrák földön található Greinbachban rendezik a 2016-os Rallycross Országos Bajnokság, valamint az FIA Közép-Európai Zóna Trófea soron következő futamát. A királykategória, a SuperCars népes mezőnyében természetesen ezúttal is az indulók táborát erősíti majd az RXC Technics Motorsport versenyzője, Vass Zoltán, aki ismételten a döntőbejutást veszi célba.
„Készen állunk az újabb megmérettetésre, igazából már múlt csütörtökön a végére értünk az autó felkészítésének. A turbó tekintetében visszatértünk az eggyel régebbi megoldáshoz, mivel a Máriapócson kipróbált újabb megoldás nem igazán működött, de ezt leszámítva mást nem változtattunk az autón a legutóbbi verseny óta. Bízunk benne, hogy ezúttal is az élmezőnyben fogunk tudni harcolni vele” – kezdte futam előtti nyilatkozatát a túrkevei pilóta, akinek a számára jól indult az idei szezon, hiszen a harmadik helyet foglalja el jelenleg a magyar bajnoki tabellán.
„Természetesen fél szemmel mindig figyeljük a bajnokság alakulását is, és persze nagyon szeretnénk megtartani év végéig a mostani harmadik helyet, amire én úgy gondolom, hogy van is reális esélyünk, amennyiben stabil, kiegyensúlyozott teljesítményt tudunk nyújtani az év hátralevő futamain. Ezért Greinbachban is ez lesz a célunk, és noha nekem ez a pálya nem a szívem csücske a sok aszfaltos rész miatt, ennek ellenére mindenképp szeretnénk bejutni a döntőbe, ott pedig már, mint tudjuk, bármi megtörténhet. Támadni fogunk, ezt megígérhetem!” – tette hozzá végül Vass Zoli elöljáróban.

Related Posts