Nyírád Motorsport Centrum

Nyírád Motorsport Centrum

RallyCrossRx.hu

RallyCrossRx.hu

RallyCrossRX.hu

RallyCrossRX.hu

Nyírád Motorsport Centrum

Nyírád Motorsport Centrum

RabocsiRing

RabocsiRing

FIA WRX

FIA WRX

Hírek
És igen, érkezik a további 20 000 m2 aszfalt….

Ismét új év veszi kezdetét, ismét megpróbáljuk felülmúlni az elmúlt éveket. A RabócsiRing csapata 2017-ben is számos olyan versenyt és rendezvényt szervez, ahol szem, száj tátva marad, ahol az érzés, a hangulat magával ragad, ahol igazán a benzingőz, a gumifüst és a lóerők dominálnak.

Emlékeztek mit ígértünk tavaly??? Igen elkezdtük… Továbbépítkezünk, növekszünk, fejlődünk.. És igen, érkezik a további 20 000 m2 aszfalt, melynek alapján jelenleg is dolgozunk. De hogy minek is az alapja? Az új aszfalt terület nem más, mint a vezetéstechnikai tanpálya, melynek létrehozása jelenti még a rallycross, drift és motoros pálya bővítését is. A vezetéstechnikai tanpálya Magyarországon a harmadik, Kelet-Magyarországon pedig az egyetlen professzionális tanpálya lesz. Kíváncsiak vagytok a tervekre? Most megmutatjuk…..

1_wm


3_wm

5_wm

4_wm

De ez még nem minden! Érkezik az új indító torony is, hogy vendégeinket a lehető legszebb környezetben tudjuk fogadni, ennek látványterve alább látható.

6_wm

7_wm

Az indítótornyon és a vezetéstechnikai tanpályán kívül épül még egy oktató központ is, amely a versenyek alkalmával majd VIP szektorként funkcionál.
8_wm

9_wm

Végül de nem utolsósorban, nagyobb volumenű beruházási terveink között szerepel egy 1000 fős lelátó építése a hosszú egyenes melletti földsáncra, ahonnan a szerencsések a RabócsiRing versenypályát teljes egészében beláthatják.

10_wm

 

Természetesen ezen beruházások 2017-2018. években párhuzamosan zajlanak, legkésőbb 2018. augusztusáig megvalósulnak.

Hogy tetszik? Várjátok már? Mi nagyon!!

De beszéljünk kicsit a rendezvényekről, hiszen a minőségi rendezvények és versenyek teszik lehetővé a folyamatos fejlődést, az újításokat, azt hogy valóra váltsunk egy álmot, egy olyan álmot, amire 20 évvel ezelőtt még csak gondolni sem mertünk és most itt állunk a kapujában.

Versenynaptár 2017

Április 16 – 17. Oláh-Gumi Rallycross Közép-Európa és Országos Bajnoki II. futam – CEZ
Április 29 – 30. MAMI Kupa – Gyorsasági és Veterán Motor Országos Bajnoki I. Futam
Május 13 – 14. MAY DAY Közép Európai és Magyar Profi Drift Bajnokság II. – CEZ
Június 04 – 05. Rallycross Országos Bajnoki III. futam
Július 15 – 16. DRIFT MATSURI & Ladaracing AllStar Gála és Magyar Profi Drift Bajnokság IV.
Augusztus 25 – 26. TRACKWOOD Nemzetközi Drift Fesztivál és Magyar Profi Drift Bajnokság V.
Október 07 – 08. Rallycross Közép-Európa és Országos Bajnoki VI. Futam – CEZ

Rallycross

Április 16-17-én, azaz Húsvétkor Oláh-Gumi Rallycross Közép-Európa és Országos Bajnoki II. futammal nyitjuk az évet, ami már önmagában kuriózumnak számít, hiszen ez lesz a 20. Húsvéti „nagy futam” a RabócsiRingen.

És hogy tudjuk e a feszültséget fokozni?!?! Igen tudjuk!

Kiss Pál Tamás ígérete szerint teljes magyar bajnoki szezont fog futni, tovább fejlesztett és a magyar bajnoki cím megtartásán kívül az Európa Bajnoki dobogóra is pályázik. Harsányi Zoli érkezik az új Evo 10-el, Kárai Tomi pedig új Audi S1-el vág neki a szezonnak, hogy visszahódítsa Kiss Pál Tomitól a bajnoki címet. Vass Zoli, Mózer Attila és Simon Zoli is erősít, Kotán Peti pedig megkezdi a 31. rallycross szezonját. Wieszt Jankó kategóriát vált és bizton állíthatjuk, hogy megszorongatja Kovács Marci, Marton Gergő párost a Super1600 kategóriában. Izgatottan várjuk a nyitányt 🙂

Június 04-05-én, azaz Pünkösdkor folytatódik a rallycross őrület, a Rallycross Országos Bajnokság III. futamával. Itt mindenkinek a maximum a kötelező, hogy labdába rúghasson az év végi elszámolásnál. Csendes Zsolt és Tajmel Tibi gőzerővel építi autóját, Csirmaz Brúnó pedig STC -2000 abszolút magyar bajnoki címet szeretné végre elhódítani Castoraltól. A Magyar Kupa, az Astra Kupa, a Suzuki Kupa és a Junior Kupa versenyzői létszáma hihetetlen módon növekszik és mint tudjuk, ezen kategóriák esetében a pilóták nagyságrendileg azonos technikával érkeznek, így nagyon sokat számít a versenyző felkészültsége.

Október 07-08-án a Rallycross Közép-Európa és Országos Bajnokság VI. futamával zárjuk az évet, ahová ismét érkeznek a Rallycross Közép-Európa Zóna Bajnokság résztvevői is, hogy megszorongassák magyar kedvenceinket. Mindemellett ezzel a versennyel fog zárulni az amatőr Rallycross Bajnokság, és mint tudjuk, versenyzőinket nem kell a szomszédba küldeni egy kis csetepatéért. G Nagy Zoli, Taskó Rodrigó, Béke Attila már letették névjegyüket, garantálják a felhőtlen szórakozást.

rc2k2rc2

 rc

 

Related Posts