Nyírád Motorsport Centrum

Nyírád Motorsport Centrum

RallyCrossRx.hu

RallyCrossRx.hu

RallyCrossRX.hu

RallyCrossRX.hu

Nyírád Motorsport Centrum

Nyírád Motorsport Centrum

RabocsiRing

RabocsiRing

FIA WRX

FIA WRX

Hírek
Harsányi Zoli : Pont, mint régen!

Megtört az átok! A megannyi balszerencse és műszaki probléma után a kilencszeres magyar bajnok Harsányi Zoltán pazar versenyzéssel a 2. helyen terelte célba a sok csatát megélt Mitsubishi Lancer Evo V-öst a SuperCars bivalyerős mezőnyében, és a 2016-os Rallycross Országos Bajnokság harmadik, pünkösdi RabócsiRing-i futamán megszerezte idei első dobogós helyezését.

„Minden jó volt, és egész hétvégén minden kifogástalanul működött az autóban” – kezdte vidáman futam utáni értékelését Harsányi Zoli, majd nevetve hozzátette: „Csak a kormányt kellett gyorsan tekernem!”
Az RXC Technics Motorsport pilótájára nagyon ráfért már egy ilyen problémamentes hétvége, hiszen idén eddig a legkülönfélébb műszaki problémák hátráltatták, így nem volt még egy tiszta versenye sem. Ezt a rossz sorozatot sikerült most tehát megszakítania, így fellélegezve summázhatta: „Ez most olyan volt, mint régen!”

Harsányi Zoli már az előfutamok összesített eredményei alapján is a 2. helyet foglalta el a SuperCars mezőnyében, így az első sorból várhatta a királykategória döntőjének rajtját. A döntőben sokáig az élen haladt, ám a Joker-köre nem sikerült olyan jól, mint Kiss Pál Tamásnak, így végül be kellett érnie a 2. hellyel. Ez is hatalmas fegyvertény ebben a mezőnyben, és egyben egy visszaigazolás neki és a csapatnak: „Úgy tűnik, a dobogóra még mindig fel lehet érni ezzel az autóval” – mondta el büszkén a rutinos versenyző, aki idén lehetőleg még többször is át szeretné élni ugyanezt az érzést, és a dobogón ünnepelni riválisaival.

Related Posts