Nyírád Motorsport Centrum

Nyírád Motorsport Centrum

RallyCrossRx.hu

RallyCrossRx.hu

RallyCrossRX.hu

RallyCrossRX.hu

Nyírád Motorsport Centrum

Nyírád Motorsport Centrum

RabocsiRing

RabocsiRing

FIA WRX

FIA WRX

Hírek
Tajmel Tibor, Csendes Zsolt és Varga Mátyás a rallycrossról…

 

Tajmel Tibit, Csendes Zsoltot és Varga Matyit faggattuk arról, hogy mit várnak az idei évtől, milyen terveik vannak és mit jelent számukra a rallycross. Vajon csak sport, vagy esetleg munka? Vagy magát az életet jelenti számukra ez a világ?
RiKA: Mit jelent számodra a rallycross?

Tajmel Tibi: Kikapcsolódást, versengést, küzdelmet és egy nagy baráti összejövetelt! 😀 Nekem egy kis kitérő a rallye után. Mindenki szeretné magát kipróbálni minél több sportágban. A rallycross szakág egy nagy család, remélem ezt nem teszik tönkre úgy mint a rallyet!
Csendes Zsolt: A legjobb kikapcsolódás, jókedv, mókázás a barátokkal a pályán és a depóban is! A test-test elleni küzdelem miatt a leglátványosabb autós szakág, melyben nincs hibázási lehetőség. Folyamatosan 100%-ot kell teljesíteni! Nincs még egy ilyen hülye, jókedvű csapat a mezőnyben, mint mi (Tajmel, Tóth, Csendes ), ahol mind a hárman ugyanabban a kategóriában indulnak és barátok maradnak az ütközések után is!!!! Mi tényleg segítjük egymást!

Varga Matyi: Számomra kihívást, remek hangulatot és sok örömöt. Dinamikusan fejlődő sportnak tartom, a színvonal folyamatos emelkedése is ezt bizonyítja.
RiKA: Jósold meg, hogy ki lesz év végén benne biztosan a legjobb háromban a Te kategóriádban!

Tajmel Tibi: Erre van pár esélyes! Szeretném, ha a GFS motorsport elfoglalná a dobogót! Természetesen ez technikai sport, itt bármi megtörténhet. Mindenki esélyes! Nekem nincs sok tapasztalatom még a rallycrossban, ezért Tóth Attilát,vagy Csendes Zsoltit magam elé sorolnám, de nem hagyom magam! 😀

Csendes Zsolt: Nagyon erős a mezőny, de remélem, hogy Tajmel (Ő a legjobb), Tóth (Övé a legjobb kocsi), Csendes (Ő már régóta itt van és jól kiszúrt magával, hogy a BARÁTAIT ide csalta).

Varga Matyi: Góth Viktor és Kádár Patrik, de szeretnék én is közbeszólni.
RiKA: A saját kategóriádból kivel cserélnél autót egy verseny erejéig, ha kötelező lenne?

Tajmel Tibi: A volt autóim bármelyikével cserélnék! Az Attila autója a csúcs jelenleg irányíthatóságban, a Zsolti kocsija nagyon erős és nagyon szép! Bármelyik jöhet!

Csendes Zsolt: Tóth Attival, mert kipróbálnám szívesen az űrtechnikát.

Varga Matyi: Patrik autóját szívesen kipróbálnám, tetszik az autó és a húsvéti verseny végén remek ellenfél volt.
RiKA: Milyen év végi eredménnyel lennél elégedett?

Tajmel Tibi: Természetesen nyerni szeretnék, de a dobogó bármelyik fokának örülnék!

Csendes Zsolt: Dobogó bármely foka, de ebben az évben a célunk, hogy ütőképessé váljon az Öreglány.

Varga Matyi: Mindenképp dobogón szeretnék végezni, úgy gondolom egy második hely reális cél.
RiKA: Mit üzensz a fiúknak?

Tajmel Tibi: Kössék föl a gatyájukat, mert mostantól kicsit több pénzért engedem el csak őket!!! 😀

Csendes Zsolt: Tibi: Nem kell annyira sietni a pályán! Atti: remélem sikerül végre az Ascona futóművét beállítani, hogy megverjelek (a pályán)!

Varga Matyi: Sikeres felkészülést és jó versenyzést kívánok nekik, illetve minél jobb eredményeket, de igyekszem megnehezíteni a dolgukat.

ST5_6892

Related Posts